Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELPING HAND.

På ett tåg till Stockholm.

Ska på lunchmöte på Berns & sedan plåta för Campadre. Ikväll blir det lugnt men ska smita förbi en födelsedagsfest med Simone. Det blir nog en bra torsdag. Solen skiner och det är ändå en fin dag idag.

Just precis nyss hörde jag hur en kvinna bakom mig satt och var jätteledsen, jag vill inte berätta vad hon var ledsen över men vi var fler i vagnen som hörde det i och med att hon pratade i telefonen. Strax efter kom två kvinnor och slog sig ner hos henne och lugnande henne, pratade och lyssnade. Nu har dom gått och jag har slagit mig ner bredvid, det är min plats här bredvid och jag tänkte att jag kunde sätta mig här. Jag har inte sagt så mycket men några ord och det känns som hon bara tycker det är skönt att ha sällskap. Jag hoppas det. Tycker att det var så fint att dessa två kvinnor agerade fort med näsdukar och stöd. Girl power! Jag blev så varm i kroppen av att se detta <3 Nu hör jag i alla fall att hon har det stöd hon behöver. Vi alla behöver ibland en hjälpande hand.

tumblr_lgyzwttZS61qeutbyo1_500-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fint gjort! <3 Kram

    Linnéa 2015-02-12 22:06:18
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind