Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LETTING U KNOW.

Vill bara tala om för er alla som ansökt till att jobba som praktikant hos mig. Jag har sparat alla era ansökningar och läst varenda en av dom, ni alla verkar superduktiga, härliga och framförallt roliga att jobba tillsammans med mig.

Just nu håller jag på att väntar på två saker som måste ske innan jag kan se var, när och hur jag ska gå till väga med praktikant. Jag kommer att svara er alla på mail också men vill bara tala om för nu att jag håller på och tittar på hur jag exakt ska lägga upp året och främst nu våren så jag struntar inte eller ignorerar er. Jag beundrar er alla och är glad för varenda ansökning! =)

Ville bara säga att jag återkommer och att det glädjer mig att så många duktiga tjejer har sökt.

Puss!

10644441_10153176141058906_5189899550351340347_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry