Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THURSDAY WORK FROM HOME.

Min kontorsplats idag har varit vid köksbordet, var såå trött i morse efter alla tankar som snurrar omkring i huvudet. Det är verkligen så mycket roliga men stora beslut som ska tas kring shopen nu så att jag blir helt matt, jag är ju så rädd om det, jag har ju byggt upp allt själv..

..Nästan. Jag har ju fått guldvärd hjälp av pappa, mamma, John min syster och även Frida, min bästa bästa fotograf. Jag ska träffa henne på en lunch nu. Kan inte fatta att det bara vara ungefär ett år sedan vi möttes på ett fik på Söder och pratade om hur vi skulle gå till väga om hon skulle börja jobba för mig. Jag kände ganska snabbt i magen att det skulle bli bra, jag var så peppad och trodde verkligen på oss.

Nu ett år senare är shopen i full gång, det händer stora grejer kring den, jag har hunnit sålt massor, fått sett många av er i mina kläder, fått kläder (kända som okända, det är det bästa!) gjort ett stort samarbete och nu snart släpps en magisk träningskollektion. Och Frida? Ja hon är en hard working (och busy) woman nu. Hon har så mycket fotojobb så det finns inte, fotar för Emma Svensson, springer runt på Fashion Week, fotar kändisar och gör riktigt stora plåtningar. Well deserved kan jag säga. SÅ kul. Det var precis såhär jag ville att det skulle bli, att vi skulle lyfta varandra. En riktig win win.

Men utöver allt detta så har jag ju även fått en så fin vän. Jag ska smita ner till Babel Deli nu & catcha upp lite. Så tacksam för att jag hittade dig Frida, allt tack vare bloggen <3 Bloggen är inte så dum ändå.

Här nedan kommer bilder från när jag tog med mig Frida till vår lägenhet i Spanien och plåtade min vårkollektion förra året. Hur nice var det? Vi är verkligen duktiga på att samarbeta och tänker väldigt lika. Älskar det. Det finns så mycket duktiga människor där ute!! Det är sådan pepp att få jobba med folk som inspirerar en.

4ae8ff39f2ca0a5cb7e9398b176b056a_980x0_c_85_ns_v4 6dd5f984e7efa95bd5211090893c6fca_980x0_c_85_ns_v4 818c00e7a090dc88458256a9af68cd5f_980x0_c_85_ns_v4 43360d209d13181967a70f1506fa61da_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry