Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUTURE.

I morse hoppade jag upp ur sängen och sprang iväg på ett spännande möte. Det var möte 2 med det här som jag skrev om förra veckan som jag får så bra magkänsla av. Litar ni på eran magkänsla?

Hur som helst, det kändes lika bra idag om inte bättre så jag håller tummar och tår för att det kan bli något stort. Ah! Just nu sitter jag och jobbar i köket och äter chiligryta, om ett par timmar ska jag på ett annat möte, med en person jag helt ärligt aldrig trodde skulle höra av sig för att vilja ha ett möte med mig, det är liksom för svårt att ta in att en sådan framgångsrik människa (som jag ser SÅ mycket upp till) skulle vilja träffa mig för att prata business. Overkligt.

Jag är i en riktigt utvecklarfas och på alla plan är det så mycket som ska struktureras upp, längtar tills det har gjort det. Men ibland är det ju processen som är roligast och inte lika ”kul” när man kommit i land, har ni tänkt på det? Jag tycker ofta att det är så för när man har uppnått vissa saker hittar man (eller jag) genast nya mål att uppnå så det är ju ofta processen som gör livet värt att leva, vi utvecklas ju hela tiden och måste försöka njuta och stanna upp mitt i allt. Vi människor vill ju ständigt framåt, det är intressant.

DSC_1067

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Massor med pepp till dig! Du är verkligen en sann inspiration och en person som jag ser upp till väldigt mycket! Om du följer din magkänsla så är jag säker på att det kommer bli toppen – du är grym! 🙂 Lycka till!

  Caroline 2015-02-05 09:12:17
  Svara
 • Vad kul! Fortsatt lycka till!!! 🙂

  åsa 2015-02-04 18:25:20
  Svara
 • Grattis!!! Grymt kul o höra! Lita ALLTID på magkäslan – din inre röst är sann! <3 Lycka till!

  linda 2015-02-04 14:36:59
  Svara
 • Stort lycka till 😀 Jag har en magkänsla att det kommer gå super för dig!

  P 2015-02-04 13:01:58
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry