Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUEDE.

I höstas när jag var i Kina på affärsresa såg jag & min syster mocka överallt, verkligen i varenda butik. Vi konstaterade ganska snabbt att det snart skulle vara den hetaste trendsnackisen samt att det skulle krylla av mocka i alla butiker i vår. Yup, that’s right. Jag snappade upp det snabbt och tog in en mockatopp som är SÅ snygg som jag dessutom rear nu- spana på den HÄR.

Nu idag när vi plåtade så fick jag ha på mig en SÅ snygg mockajacka, snarlik den nedan (om de inte är samma?)

Vill bara tala om för er att ni borde haffa något mockaplagg, det har aldrig varit så inne. Om ni gillar det vill säga. Jag själv tänkte försöka få tag i en mockatrench som kommer in på BikBok i vår. Snyggaste någonsin!

ny-sofi-1024x1366

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry