Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOOT.

Idag plåtade jag som sagt för en tidning. Jag talar om när den finns i butik. Vi plåtade ett modereporatage och det har varit SÅ kul! Jag är superduperförkyld men dagen gick så smidigt ändå och det har jag tjejerna som jag jobbade med att tacka för. SÅ duktiga, helt otroligt, vill verkligen jobba med dessa tjejer igen.

Jag tror faktiskt aldrig jag blivit så nöjd med hår och make som idag, det var Elin Svensson som sminkade mig och wow vad hon var duktig. Jag trivdes sååå bra i sminket och stylingen, hon piffade mitt ansikte och hår hela dagen och jag kände mig fin i allt hon gjorde, jag var minst sagt i trygga händer.

Jag kunde ju inte ta några helkroppsbilder i och med att kläderna inte får visas innan så ni får se lite olika looks på mitt face istället haha, vi bytte frisyr ganska ofta så ni får en sneak peek helt enkelt.

En toppendag i vilket falls om helst och jag är så tacksam över dagen och vill tacka Jennifer, Elin och Sanna ännu en gång för en grym dag <3

FullSizeRender(3) FullSizeRender(2) FullSizeRender(1) FullSizeRender(5) FullSizeRender(6) IMG_6003 IMG_5959 IMG_6038

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vill veta vart tröja på bild nr två är ifrån… så fin!!!

    Lina 2015-02-03 23:10:27
    Svara
  • Superfin make! Varifrån kommer läppstiftet och vad heter färgen? Helt perfekt!

    Lottie 2015-02-03 22:26:35
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry