Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOT YOGA.

60 minuters svettig yoga är avklarat. Alltså bikram yoga är tufft, det är så statiskt och allt handlar om att vara uthållig. Pjuh.. ja i 40 graders värme.

Såhär bra energi har jag efteråt. Även fast läraren var otrevlig.. Vissa människor alltså, tjänar man någonsin på att vara otrevlig? I dont think so.

IMG_5500

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Jag beställde dina svarta kostymbyxor Alena pants i två storlekar för att kunna prova hemma, men nu när jag står här hemma och provar har jag ännu svårare att bestämma mig haha. Jag är small i vanliga fall men eftersom det stod att dom är lite små i strlk så tog jag M och L. Och medium sitter bra förutom att man kan ana att dom stramar runt rumpan och har jag byxorna på höften så sitter dom åt ordentligt (inte så att knappen spricker men ändå så att dom är helt uttöjda i resåren och sådär). Men medium sitter definitivt bättre i benen, då de är lite smalare. Men large däremot stramar inte alls sådär runt rumpan utan sitter mer loose, och de hänger snyggare på höften utan att sitta fast som medium gör. Haha vilka problem.. Men vilka hade du tagit? Hur sitter dina? Samt krymper dom i tvätten? Kanske kan maila bilder men jag förstår ju att du har massor att göra och inte hinner kolla på det 🙂 Tacksam för svar iallafall! Beställde en kappa, en klänning och en skjorta också och jag älskar allt!!

  Louise 2015-01-26 18:05:07
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej! Jahaa.. Oj, beslutsångest 🙂 Jag skulle köra L, tycker det är snyggt när dom är lite loose.. mina är inte så tighta, jag är en xs och bär s på mina och skulle inte vilja mindre! stor kram!! hoppas jag kunde hjälpa dig lite! <3

   Sanne Alexandra 2015-01-26 20:31:17
   Svara
 • sanne, vart kommer denna fantastiska spegel ifrån ?

  Frida 2015-01-26 15:27:00
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind