Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THEM LEATHER PANTS.

Jag är nog inte den enda som varit på jakt efter dessa skinnbyxorna från Zara. Jag har jagat dom i både svart, grått & vinrött och lyckades få tag i ett par svarta i min storlek idag när vi var ute och gick, snacka om tur. Det hängde två par kvar varav ett par i min size!

Tycker som är jättefina. Roliga detaljer på med vilket gör att dom blir fina att matcha med bara enkla tishor och stickade tröjor.

10942476_10153039859740420_218658604_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanne! Jätte inspirerande och fin blogg du har 🙂 Nu skriver jag detta här för att jag inte får kontakt överhuvudtaget med din webbshop. Jag beställde en klänning från Janni delers kollektion i december och har fortfarande inte fått någon klänningen. Pengar har dragits från mitt konto och jag har mailat flera gånger på er kontakt sida men får inget svar. Vill såklart veta vad som händer. Hoppas du kan hjälpa mig! Stor kram

  Louise 2015-01-26 06:25:35 http://www.lojsans.se
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Heej! Stort tack, kollade igenom vår mailkorg direkt och hittade ingenting i din mailadress? Var har du mailat? Kollade däremot upp din order och här är kollinr: UA197852593SE. Den var framme hos er 22a December. Kolla din mail, har skickat ett mail 🙂 stor kram!

   Sanne Alexandra 2015-01-26 09:01:07
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che