Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COFFEE BREAK.

Denna veckan har varit intensiv. Det har inte ”bara” varit mycket på jobbet utan även massor på det känslomässiga planet, det är mycket som händer nu & livet går ju upp och ner. Jag mår bra alltså det är inte det men det är mycket som händer i mitt liv och det är många stora omställningar!

 Nu sitter jag och har ett litet kaffe-break innan det är dags att sticka och posta ordrar. Klockan 18 ska jag och dansa, SÅÅÅ kul. Längtar! Danssalen är den enda platsen jag släpper allt på, så fort jag kommer in i en danssal, dörren stängs och musiken sätts på så glömmer jag allt och endorfinerna lever loppan. Det är sjukt härligt! Det har ju alltid varit en så stor del av mitt liv så jag tror det väcker känslor & minnen som jag annars aldrig ägnar en tanke åt.

Nu ska jag dra av mig hatten och slita lite till, jag rör runt så mycket på kontoret så att den flyger av om jag ska ha den på mig haha. Lilla yrvädret!

IMG_5148

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • är det slut mellan dig och Simon? Ser inte av han så mycket längre och inga inlägg om er.. Hopaps inte! Kram!

    Matilda 2015-01-16 10:23:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che