Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EDUX 31/1

Kära ni!

Kom och träffa mig på EduX Stockholm på Strandvägen 7. Min tid utomlands var det absolut bästa jag gjort, jag slängde mig verkligen ut i världen som 18-åring och jag vill verkligen uppmana er som går i samma tankebana att göra detsamma. Ni kommer inte ångra er!

Den 31/1 kl.14.30 kommer jag att bli intervjuad om min tid utomlands och vad jag gör idag så kom och lyssna och prata lite med mig, om ni vill åka utomlands och studera med EF så kom och ställ frågor, jag svarar gärna och för er som kanske inte planerat att åka nu, kom och häng med mig ändå och lyssna på intervjun om ni har vägarna förbi!

Vill du, precis som jag ville, upptäcka världen och testa på livet utomlands? Anmäl dig redan idag till EduX, det är gratis! För er som föranmäler er- ni har chansen att vinna flygbiljetter för dig och en vän till New York. HUR bra?!

Anmäl dig på: www.eduxfair.se

Jag i St Barbara Halloween 2009.

369_91108865290_3296_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina Sanne! Jag skriver till dig för att jag helt enkelt inte vet vem annars jag ska fråga. Jag är jätte sugen på att plugga i LA till hösten och jag vet att du har pluggat där. Min fråga är hur mycket pengar man bör ha sparat ihop? Hur mycket hade du eller tog du CSN eller sökte du stipendier? Hur länge tycker du att man bör vara där? Hoppas att du hinner och vill svara. Puss och kram från Elin

  elin 2015-01-13 17:05:27
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Kan du inte komma den 31a så kan du få all info du vill & även få fråga mig irl 🙂 vore så kul! Kram

   Sanne Alexandra 2015-01-13 22:03:26
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che