Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LET’S DO WHAT WE LOVE AND DO A LOT OF IT.

När jag & Sharareh var ute på dj-turné körde vi en hel del på kläder från River Island, dom hade faktiskt grymt bra kläder till just detta, vi letade efter festliga, lite annorlunda kläder och även fast dom har en massa basplagg med så tycker jag att det dom är just bäst på är festkläder.

Första spelningen i Göteborg bar vi typ mjukiskostymer i sammet. Jag minns hur jag såg dom direkt när jag kom in, jag tyckte det fanns något ballt men dom men var lite osäker. Efter att vi hade provat i princip hela butiken så gick vi och hämtade varsin kostym och provade och det kändes faktiskt rätt nice, det var ju inte bara skönt (kändes som en pyjamas) utan rätt balla ”scenkläder” Inte för att vi står på scenen men det är kul med något som sticker ut när man ska spela. Jag trivdes ändå rätt bra i mitt set, jag brukar inte bära magtröja om jag inte har höga byxor men det fick bli så denna gången =)

Våra skor på alla bilder kommer med från River Island, skyhöga men supersnygga. Vi har samma storlek så körde på ett par i nudefärgat och ett par svarta så kunde vi byta om vi behövde.

FullSizeRender-15 FullSizeRender-16

IMG_0883

På vår andra spelning i Göteborg så bar båda helsvart men Sharareh spexade till det med en kavaj. Jag kände mig precis som Sandy i Grease, detta var alltså inget jag planerat utan när jag drog på mig det så insåg jag det. Det roliga är att dessa höga byxor i skinnimitation har jag använt konstant typ sedan dess, så sköna. Toppen är i sammet! Gillar ju den här skärningen jättemycket på toppar.

FullSizeRender-8 FullSizeRender-9 FullSizeRender-14

I Malmö bar vi typ långa tjocktröjor som vi trodde vi skulle kunna använda som klänningar. Det gick inte. Dom blev superkorta så vi hade shorts under! Lite annorlunda men det var nice. Jag kände mig som en riktigt gangster i min tröja med långt halsband över haha! Det blev INTE bättre när pälsen åkte på, då kände jag mig som en pimp. Vild fantasti?

IMG_1274 IMG_1296 IMG_1294 IMG_1291 IMG_1307 FullSizeRender-11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vart är den svarta sammets toppen ifrån som du hade på dig i Göteborg? 🙂

  Jessica 2015-01-14 19:24:08
  Svara
 • Så snyggt alltihop! En fråga, vart är ditt halsband ifrån? super snyggt!!

  Josefine 2015-01-12 14:35:34
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   tack! vilket av dom? 🙂 korta med en ring kommer från kranz & ziegler och det långa med ett litet S på är från Jane Koening! kram

   Sanne Alexandra 2015-01-12 16:28:13
   Svara
 • Åh vilket roligt och bra inlägg 🙂 Massar tummar upp 🙂

  Matilda H 2015-01-09 07:55:07
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che