Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LE OFFICE.

”Smet” från kontoret vid 18 idag. När jag kommer hem då byts jobbdatorn ut mot nästa dator haha.. =) Livet som egen företagare & bloggerska HEJ HEJ!

Nu ska jag snart stänga ner datorn och äta mat & sticka och träna sedan ska jag se sista avsnitten av SoA. Är SÅ träningssugen, har däremot brutal träningsvärk men det ska inte få hindra mig. Det enda som hjälper är väl att träna igen?! Jag är sugen på att springa snabbt idag. Som om jag vore jagad av någon riktigt farlig människa haha!

Pepp på att springa, sa jag just det? Well. Allt jag blir bättre på tycker jag är kul, saker jag inte kan tycker jag är mindre kul.. Känner ni igen er? Gotta go! Nu blir det kyckling, en morot/avocado/citronsallad, bulgur och limesås. Hur smarrigt!!

FullSizeRender-17

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte lägga ut recept på det? 🙂

    M 2015-01-11 00:06:21
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Pamela Bellafesta