Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LE OFFICE.

”Smet” från kontoret vid 18 idag. När jag kommer hem då byts jobbdatorn ut mot nästa dator haha.. =) Livet som egen företagare & bloggerska HEJ HEJ!

Nu ska jag snart stänga ner datorn och äta mat & sticka och träna sedan ska jag se sista avsnitten av SoA. Är SÅ träningssugen, har däremot brutal träningsvärk men det ska inte få hindra mig. Det enda som hjälper är väl att träna igen?! Jag är sugen på att springa snabbt idag. Som om jag vore jagad av någon riktigt farlig människa haha!

Pepp på att springa, sa jag just det? Well. Allt jag blir bättre på tycker jag är kul, saker jag inte kan tycker jag är mindre kul.. Känner ni igen er? Gotta go! Nu blir det kyckling, en morot/avocado/citronsallad, bulgur och limesås. Hur smarrigt!!

FullSizeRender-17

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte lägga ut recept på det? 🙂

    M 2015-01-11 00:06:21
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind