Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I STILL CARE.

Då var det back to business.

Jag har läst era kommentarer och förstår verkligen era åsikter kring min dåliga uppdatering, bloggen har verkligen kommit i skymundan och jag tar åt mig och bryr mig <3

Men att älta hjälper inte så nu är det nytt år & nya tag. Jag har ju bloggat så länge och att lägga ner det känns inte aktuellt så det är helt enkelt bara att förändra, det mesta går ju att lösa så nu ska jag prioritera bloggen bättre för ni ger mig så mycket!

Nu har jag precis kommit hem, har packat upp mina väskor os.v. Vilket kaos! Jag har inte varit hemma på riktigt sedan typ i början av November. Galet! Har en DEL jobb att ta itu med också, herregud. Var börjar man? Många av er känner nog likadant. Vi får kriga på ihop!!

Visst är mina nya bronsfärgade skor från Ted Baker fina? Åh vad jag tycker om dom <3 Tack till Selected Brands. Packade även upp min favoritkostym som Janni designat för mig, blev lite stolt. Ibland slår det mig att jag jobbar med det jag drömt om tidigare..

FullSizeRender-5 FullSizeRender-6 FullSizeRender-7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind