Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I STILL CARE.

Då var det back to business.

Jag har läst era kommentarer och förstår verkligen era åsikter kring min dåliga uppdatering, bloggen har verkligen kommit i skymundan och jag tar åt mig och bryr mig <3

Men att älta hjälper inte så nu är det nytt år & nya tag. Jag har ju bloggat så länge och att lägga ner det känns inte aktuellt så det är helt enkelt bara att förändra, det mesta går ju att lösa så nu ska jag prioritera bloggen bättre för ni ger mig så mycket!

Nu har jag precis kommit hem, har packat upp mina väskor os.v. Vilket kaos! Jag har inte varit hemma på riktigt sedan typ i början av November. Galet! Har en DEL jobb att ta itu med också, herregud. Var börjar man? Många av er känner nog likadant. Vi får kriga på ihop!!

Visst är mina nya bronsfärgade skor från Ted Baker fina? Åh vad jag tycker om dom <3 Tack till Selected Brands. Packade även upp min favoritkostym som Janni designat för mig, blev lite stolt. Ibland slår det mig att jag jobbar med det jag drömt om tidigare..

FullSizeRender-5 FullSizeRender-6 FullSizeRender-7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che