Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TERRACE

Det är ju inte för intet som Sydafrika sägs ha världens bästa fotoljus. Igår när jag gick ut på terassen sken solen så fint mellan husknutarna, jag ropade till Simon att han skulle komma ut och fota, blev helt lyrisk av det fina skenet.

Jag hann inte ens ta på mig kläder haha… Är det inte magiskt? Jag vill bara fota hela tiden. Nu har vi ätit en stor frukost och vi ska göra oss redo för en roadtrip, kameran är givetvis med. Om ni någongång besöker denna stad, glöm inte kameran, det finns alltid saker att fota och det är i princip omöjligt att gå en promenad med mig här då jag stannar var femte meter.

Puss.

IMG_9291 IMG_9330 IMG_9331 IMG_9344 IMG_9315 IMG_9342

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du strålar verkligen!

  Emelie Ekman 2014-12-19 00:19:18 http://34kvadrat.devote.se
  Svara
 • vad har du för sminkning vid ögonen det där vita?? 😀 as snyggt

  Elsa 2014-12-17 21:26:50
  Svara
 • Hej Sanne!
  Om jag skulle ta mig upp till Sundsvall efter alla helger eller framåt våren, och be dig vara min stora hjälp som ”personal shopper”, skulle det vara något intresse för dig?
  Jag är i behov av hjälp känner jag, speciellt när det gäller den perfekta basgsrderoben, och du är ju stjärna på att få det enkla till det snyggaste. Främst är det tips och vad som passar just mig. Du har ju gått stylist utbildning och verkar kunna sådant.
  Jag är student o har inte den största budgeten till lyxmärke, men det spelar förhoppningsvis ingen roll.
  Om du skulle kunna tänka dig det får du gärna mejla så kan vi prata vidare. Kram på dig och fortsatt trevlig semester!

  Elin 2014-12-17 15:03:35
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind