Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED.

Detta är det absolut finaste linnet jag äger, köpte det med mamma i en liten butik i Camps Bay. En liten exklusiv butik med världens gulligaste butiksägare, Dune och med dom allra finaste kläderna någonsin, unika, fina och väldigt dyra. Jag trånade efter allt där inne! Kanske måste ta mig en titt innan jag åker hem? Om jag vågar..

När jag och Mr fotade dessa bilderna igår dök plötsligt en kvinna upp med sin man och ville sååå gärna vara med på bilen, självklart sa jag och längst ner står vi. Så söt! Hon undrade när hon skulle se sig själv på tv men jag fick lov att tala om att det kanske inte var sååå pass haha!

Ps. JA, jag är allergisk mot myggen här hahaha.. (se bilden bakifrån)

IMG_9369
IMG_9370 IMG_9371 IMG_9372 IMG_9390 IMG_9410 IMG_9411 IMG_9413 IMG_9433 IMG_9441

IMG_9467

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    Härlig resa Ni har gjort och härliga Och inspirerande bilder. Jag undrat vilket hotell Ni bodde på och vilken strand Ni gillade bäst. Det ser fantastiskt ut på bilderna. Veronica

    Veronica 2015-01-02 18:34:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind