Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW NAILS.

Innan vi åkte var jag & Sharareh  i Gallerian på River Island och styrde med lite kläder vi skulle ha på dj-turnén, när Sharareh behövde smita och jobba hade jag en lucka innan vårt flyg så jag sprang ner och fick en drop in tid på Five Five Nails.

Jag blev SÅ nöjd. Tog en mörkröd färg som hållt sig jättebra, jag gjorde naglarna lite kortare då jag inte trivs i så långa. Igår började mina naglar blir dåliga igen så jag ska fixa händerna och fötterna nu i dagarna, det är ju sådant vardagslyx!! =) Otroligt mycket roligare när man får betala mer än halva priset med, visst?

Nu ska jag försöka väcka Mr, vi är slitna idag efter en natt på Long Street. Idag ska vi till Shimmys där Goldfish spelar, kommer bli ruggigt bra tror jag men vi är trötta så det blir en drink och lyssna lite. Få lite feeling på livet en söndagskväll på stranden är ju inte helt fel.

Puss & ha en mysig kväll!

IMG_1570

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind