Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S A NEW DAY.

Ja.. Och det känns. Unnade mig en sovmorgon i morse med Mr då han är ledig idag, i helgen är vi inte lediga ihop så det fick bli en sovmorgon idag. Så skönt!

Nu har jag skickat in bilder till ett ”hemma-hos-mig-reportage” som kommer ut i en tidning framöver. I will let u know! Så roligt. Skulle dock vilja ha Frida i lägenhet bredvid mig så hon kunde smita över och ta lite proffsbilder, Simon och jag gör ju vårt bästa men det är lätt att bli missnöjd med sina egna verk efter att ha sett Frida skapa magi med kameran. Frida när har vi en fotokurs? Vi bjuder på boende, mat och jättekul sällskap haha.

Hur som, nu har vi precis ätit frukost. Jag har dragit igenom mailen och vet ni vad? Att få mail av era supernöjda kunder det är bland det bästa som finns, jag önskar att jag kunde göra alla kunder 100 % nöjda alltid, det är mitt mål men ibland hamnar saker emellan så som strul med leveranser (avier, adresser os.v os.v) så när jag får dessa superglada mail från toknöjda kunder kan inte dagen bli annat än bra. Tack! <3

Nu ska jag smita iväg och hjälpa till i butiken Lads i några timmar över lunch sedan blir det fredagsmys för hela slanten. Way!

VR3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind