Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WED.

På kontoret igen, feels so good! Betat av mailen, gjort flera olika todolists, fått leverans (YAY!!) och planerat veckan hemma- kan inte förstå att jag sticker utomlands två veckor nästa vecka. Sitter i alla fall just nu och äter kinamat, ska hämta en kopp kaffe och forsätta jobba. Ikväll blir det HÅRD-träning, sist jag körde det här passet (förra vek) kunde jag inte gå dagen efter men det förtjänar jag. Latsidan är inget alternativ längre!

Händer så mycket roligt nu, det är verkligen full rulle när det gäller allt i mitt liv just nu men jag ska inte klaga för det är precis så jag vill ha det men jag skulle ljuga om jag sa att jag blir nervös för att jag inte ska hinna allt eller att jag ska underprestera eller att det inte ska bli som jag tänkt mig men när brukar det bli som man tänkt sig egentligen? Nästan aldrig så det är bara kriga på. Jag ska ta hand om mig själv och försöka vara så glad och tacksam för allt här i livet som möjligt för då är det lättare att tackla motgångar för motgångar kommer & går och det är hur vi tacklar dom som utvecklar oss och ger resultat.

Hur som, bild 1. Jag & Sharareh på möte med en PR-byrå angående ett projekt. More 2 come. Bild 2. Igår på Campadre plåtade jag och en kille en kampanjbild tillsammans utomhus, nostalgi med röd mössa, det hade jag ofta som barn. Bild 3. Plåtade vidare, så kär i denna hatten från H&M! 4. Rockade mina egna jeans som kommer upp inom 2 veckor, min skinnjacka, en blus från Dagmar & den där hatten… ska försöka få köpa loss den från Campadre haha (finns ej i butik längre) 5. Standard på Arlanda, Joe & The Juice. Jag tröttnar ju inte på Tunacadomackan och dessutom är jag en hungrig tjej så jag köpte två? Vem gör så? Jag åt upp ena och sedan gick jag och beställde en till, dom såg lite chockade ut.. =)

iphiph12 iphhhhiihp iiph

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heej! jag ville bara tipsa dig om denna klänning som kanske faller dig på smak, tyckte den kändes väldigt dig. Kanske någon slags inspiration.Tycker själv att den var riktigt fin och stilfull!!
    http://www.sheinside.com/Black-Contrast-PU-Leather-Lapel-Belt-Shirt-Dress-p-186116-cat-1727.html#goods_description_top

    jenny 2014-10-16 00:58:02 http://jeennydo.blogg.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind