Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNAPS FROM IPHONE

Mera lördag. Jag försvann ju lite från er i helgen, varför? Jo det har varit fullt upp och dessa lediga dagar blev en minisemester för mig och Mr. Jag tar ju väldigt sällan ledigt från bloggen, jag ska ju resa bort om två veckor och där kommer bloggen gå på högvarv så jag tyckte jag fick unna mig tre dagar!

En morgonpromenad med Melvin, sååå skönt väder, njöt som bara den. Var sedan hos en släkting som fyllde 20 och därefter överraskade jag, Mr, min svägerska och hennes kille mina svärföräldrar. Simons mamma fyller om ett tag så vi passade på att överraska Simons föräldrar med tre-rätters samtidigt som vi firade henne. Vi skickade iväg dom till Elite hotell för drinkar vi hade förbeställt och sedan hämtade vi dom lagom till att maten var redo att serveras. Jättemysig kväll som slutade sent.. =)

Igår var vi trötta men det var värt det alla gånger om! Killarna passar fint i köket va? Dom var så duktiga och även stiliga i sina slipsar. En riktigt kul lördag!

Bilderna är tagna med mobilen så kvalitén är ju inte riktigt lika bra som med kameran. Sorry för det!

www
weeekn
weekndd
wknd
weeeeknd

wweeekndhummerIMG_5402 IMG_5411 IMG_5415

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind