Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JANE KOENING.

SÅ glad över mina nya smycken från det danska smyckesmärket Jane Koening. STORT tack <3

Ett sådant här långt halsband med en liten berlock med ett S på har jag länge letat efter, Mr fick ett i silver av mig med just ett S på från Thomas Sabo för några år sedan och jag har letat efter något liknande till mig men i guld men har inte hittat det rätta men nu så..

Ni hittar smyckena HÄR. Ringen är liten & nätt och den kommer jag bära på lillfingret tillsammans med alla mina andra guldringar. Fint! Hett tips är att spana in alla ringar, fanns såå mycket fina, enkla stilrena.

janejaanejanne

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind