Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN YOU’RE GIVING UP.

Idag när jag hade jobbat hela hela dagen så satte jag mig i soffan och ville verkligen inte träna. Har sagt åt Mr att när jag precis har tränat att han MÅSTE tvinga iväg mig när jag börjar ursäkta mig för känslan efteråt är oslagbar!!

Mr är på bortamatch så när jag talade om för honom i telefon att jag ville lägga mig i soffan, tända lite ljus och lata mig så sa han åt mig att det skulle bli ännu skönare att krypa upp i soffan EFTER att jag tränat, so true! Peppade igång mig själv och gick dit och som vanligt känns det aaaaasskönt efteråt, riktigt bra. Tack för det Mr Mr <3

NU ska jag i alla fall springa hem till My med thaimat, vi ska kolla killarnas match och heja som aldrig förr. 4 matcher kvar och toppstrid deluxe. Nerverna börjar smyga sig på men tror att passet har gjort mig gott, känner mig lite mindre nervös nu än innan. Vi hade avslappning i slutet och jag fick andas lugnt, perfekt uppladdning för en känslomänniska som jag.

wk8 wkclothes4 wkclothes5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind