Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLANNEL.

Jag är ett stort fan av flanellskjortor! Så skönt & slappt snyggt. Tror det växte fram när jag bodde i L.A där var och varannan tjej & kille med för den delen gick runt i det, jeansshorts, solglasögon & flipflops, soft & härligt precis som jag gillar det! Är det här en skjorta ni skulle köpa? Skulle nämligen kunna ta in den i två färger. Den andra färgen är beige/svart.

Såhär ser jag ut igår i det härliga höstvädret;
Skjorta köpt i Kina, Jeans BLK Denim, Slip-ins från Kina & Väska Mulberry.

IMG_0030 IMG_0034IMG_0130 IMG_0035 IMG_0042IMG_0128
IMG_0096 IMG_0093

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • As snygg!!! Ta in 🙂

  Jonna 2014-10-06 10:35:04 http://www.jonnavikstrom.se
  Svara
 • Jag skulle köpa beige/svart, det låter jättefint! :)) Den du har på bilden är också fin fast just brunt är inte min färg. Däremot gillar jag olivgrönt jättemycket 😉 Jag tycker det är jättebra att du ska ta in flanellskjortor! Heja heja! Kram

  Linnéa :) 2014-10-05 15:04:01
  Svara
 • En beige/svart skulle få flytta hem till mig iaf! 🙂

  Katarina 2014-10-05 14:55:43
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind