Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY SHOOT.

Igår kväll landade jag i Stockholm och åkte direkt hem till en vän, vi surrade i någon timme, drack te och catchade upp lite. I morse ringde klockan 05.00, hoppade på tåget tröttare än tröttast. Drog över min jacka över huvudet och sov i princip hela vägen fram till Lidköping där jag skulle plåta för Jula, ja en liten paus när jag sminkade mig. Idag ville kunden att jag skulle komma färdigsminkad, en vardaglig sminkning var önskan (men som syns på bild!) Ett annorlunda och roligt jobb, jag har ju aldrig tidigare använt en högtrycktstvätt och är heller ingen campingtjej så jag fick plocka fram en helt ny sida hos mig idag! Resultatet kan ni se i Julas vårkatalog =)

När jag kom fram strax innan tio blev jag upphämtad och vi åkte direkt till location vilket var ute på landsbyggden & vid Vänern. Plåtade tre bilder totalt och allt gick jättebra, efter lite guidning om hur jag skulle hålla högtryckstvätten på ett naturligt sätt så gick det galant haha, för mig kom det inte så naturligt! Utöver det har jag stått ute och frusit i bikini för att visa ett snorkling-set och så har jag också plåtats för lite campingbilder där jag täljde pinnar och satt och värmde mig framför en brasa. Asmysigt, fick feeling och ville vara kvar!

Ett annorlunda men SÅ kul shoot och killarna jag jobbade med var superproffsiga så jag ser verkligen fram emot att se resultatet! Här kommer lite behind the scenes..

juka jula jula2 jula1 jula3 jula jula27 jula28 jula20 jula16 jula14 jula9 jula13 jula22 jula10 jula23 jula24
jula26

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    By Momo
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Joanna Swica
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Petra Tungården
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind