Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I DON’T NEED TO JUDGE

I fredags hoppade jag på planet i min hatt och flög till Stockholm. Direkt när jag kom fram checkade jag in på HTL, hotellet jag bodde på i helgen (så nöjd!) så lämnade jag väskorna och slängde mig in i en taxi till Strandvägen och Starstudio där jag skulle plocka smycken till eventet på lördagen. Jag hittade SÅ fina smycken- ni får se dom senare.

Direkt efter det vandrade jag två kvarter upp och följde med Lin för att gratta en kompis till henne som fyllde år. Han hade ett firande på hans kontor, fräschare kontor får man leta efter… Det var en massa musikfolk och jag ställde säkert 30 frågor om den branschen då jag tycker det är så intressant, jag tycker det är så ballt att det finns så mycket människor som jobbar med musik som man inte har en aning om vilka det är trots att dom skrivit världens hits men inte syns utåt. Coolt! Älskar ju musik så det var en riktigt nice kväll.

Har jag nämnt att jag saknar Stockholm?

bl bl1 bl6 bl2 bl3 bl4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che