Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I DON’T NEED TO JUDGE

I fredags hoppade jag på planet i min hatt och flög till Stockholm. Direkt när jag kom fram checkade jag in på HTL, hotellet jag bodde på i helgen (så nöjd!) så lämnade jag väskorna och slängde mig in i en taxi till Strandvägen och Starstudio där jag skulle plocka smycken till eventet på lördagen. Jag hittade SÅ fina smycken- ni får se dom senare.

Direkt efter det vandrade jag två kvarter upp och följde med Lin för att gratta en kompis till henne som fyllde år. Han hade ett firande på hans kontor, fräschare kontor får man leta efter… Det var en massa musikfolk och jag ställde säkert 30 frågor om den branschen då jag tycker det är så intressant, jag tycker det är så ballt att det finns så mycket människor som jobbar med musik som man inte har en aning om vilka det är trots att dom skrivit världens hits men inte syns utåt. Coolt! Älskar ju musik så det var en riktigt nice kväll.

Har jag nämnt att jag saknar Stockholm?

bl bl1 bl6 bl2 bl3 bl4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!