Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PREPARING.

Yrar runt i lägenheten i morgonrock, packar upp väskor, packar en ny, städar & pratar engelska med mig själv för att komma in i rollen inför morgon dagen på Fashion Days. Hallå, ses vi?! =)

Nu har jag precis akutbokat en tid för spraytan i morgon bitti, naglar om en timme och håret har jag inte haft tid att styra upp så det får jag styra upp bäst jag kan! Det blir nog bra.. Jag gillar ju att ha mitt hår rätt så ”vanligt” ändå men en uppfräschning med färg & slingor hade varit nice men det får jag göra en annan dag.

Dags att fortsätta röja. Ska försöka att packa smart denna gången, jag behöver inte mer än 2 outfits så nu kör vi! Pepp på helgen.

Här nedan var jag nysprayad, så härligt att vara det. Vad man än sätter på sig känns så mycket snyggare.. Jag går alltid till Jessica på Hötorgskliniken men har inte fått tag på henne så i morgon ska jag prova Beauty Stockholm.

bild-698-770x621

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vart kommer din fina jacka ifrån?

  Hedda 2014-09-27 12:17:10
  Svara
 • fan va snygg!!!!

  Hanna 2014-09-26 21:17:18 http://hannae.forme.se
  Svara
 • Ångrat mig, behåller den rosa! Snyggare för varje gång jag ser den haha!

  Elin 2014-09-26 17:56:11
  Svara
 • Var kommer pälsjackan ifrån?

  Sanna 2014-09-26 17:34:20
  Svara
 • Jag har beställt den nya rosa blusen. Men tyvärr var denfärgen inte hundra på mig. Om jag vill byta till en vit. Hur går jah lättast tillväga då? 🙂

  Elin 2014-09-26 16:14:45
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!