Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD MORNING.

En bra morgon! Tillät och i princip tvingade mig själv att ladda batterierna igår kväll, man kan inte bara göra av med alla batterier och inte ladda upp dom, det funkar inte, särskilt inte när jag har så mycket viktigt framför mig nu. Så jag låg bara i soffan med en filt över mig, körde hämtmat. Så lat var jag!

Hur som, somnade med ansiktsmask på klockan 21.30 igår kväll haha. Vaknade upp pigg som aldrig förr klockan 8 i morse, vaknade inte ens av klockan. Börjar jobba 11 idag så har varit uppe och gjort en ny ansiktsmask, packat ordrar, svarat på mail och skrivit till er. Vilken pang-morgon! Även tagit stora beslut till shopen så nu är det grejer på g.

MYCKET bra kick-ass-morning. Önskar att fler morgonar såg ut såhär, får försöka lägga mig tidigare. Glad över att jetlaggen gör mig trött på kvällarna för annars är jag en kvällsmänniska.

NU ska jag fixa i ordning mig, springa till kontoret och sedan jobba lite. Ikväll blir det match med tjejerna i laget, killarna lirar borta mot serieledarna, så viktigt!! Redan nervös.

HA EN GRYM DAG! Glöm inte att det är bara ni själva som bestämmer hur er dag ska vara, skaka av er allt som ni irriterar er på, kör på och låt livet vara fantastiskt bra!! Det finns ingenting som kan stoppa er idag, u go girl!!

tumblr_n65p0ecKIt1r1jmizo1_500

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sanne när kommer den där fina mysiga jackan in i shopen? 🙂 den beiga med foder i.

    Sofia 2014-09-25 10:03:16
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!