Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOME!

Då var vi hemma igen. Resan har gått jättebra förutom att jag gjorde ett oskönt val och reste i shorts? Vem gör det? Haha. Det var ju SÅ varmt i Kina och jag vågade helt ärligt inte öppna någon av våra fyra väskor vi hade med oss hem, dom var inte redo för att öppnas (krigade för att stänga dom!)

Nu ska vi ut på landet en sväng och fika med farmor & mormor och ikväll blir det familjemiddag. I morgon plåtar jag i Stockholm och sedan ska jag ÄNTLIGEN få träffa mitt hjärta som jag längtar ihjäl mig efter, jag har nästan ont i kroppen nu så mycket jag saknar honom. Vill inte ens tänka på att vi åker ifrån varandra dagen efter…..

happy

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh vilken härlig bild! Blir så sjukt sugen på semester!

  http://trendeneur.com

  Rebecca for TRENDENEUR 2014-09-22 20:26:41 http://trendeneur.com
  Svara
 • Åh vad gulligt, älska kärlek

  K 2014-09-22 19:28:39
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!