Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPA NIGHT.

Nu har klockan slagit sent ännu en gång, alla här verkar vara uppe så sent, folk jobbar för sjutton dygnet runt här. Vi har i alla fall vänt lite på dygnet men måste inte stressa upp i morgon så det är skönt!

Ikväll skulle jag egentligen varit på middag hemma hos Petra med Metro-gänget men det är lite långt att flyga hem så jag hoppas att hela ligan får en bra kväll! Istället har vi varit på ett stort mall och ätit god kinesisk mat, herregud vad mycket nytt vi fått prova, det är kul! Jag gillar det. Klockan 22.00 checkade vi in på Spa och myste, åt frukt, drack te, chillade och slutligen tog vi varsin helkroppsmassage på en timme, jag skrattade så jag höll på att avlida vissa gånger, jag är ju så kittlig!

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ska försöka somna snart. Dagarna går fort men allting känns bra och under kontroll så det är skönt, börjar få lite rutin på det här med affärsresor nu. Puss och godnatt på er.. Tack för era kommentarer, ska svara på alla <3

Bilder från igår. Jag bär en ny klänning i mocka, har fått en liten obsession på det. Berättar mer om min shopping sedan, den har knappt existerat ännu men haffat några grejer i farten och mer ska det bli så fort jag fått lite mer jobb gjort.

hotpotnight hotpotnight1 hotpotnight2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastiskt snygga skor! Var är dom köpta?

    Denise 2014-09-19 15:07:19
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che