Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ferruginous

Igår såg jag ut såhär, gillar kombinationen grått & rostrött. Gillar ni västen? Den kommer in i shopen, way. Gillar den massor! Håller även på att sy upp en liknande klänning som nedan, var på fabriken idag och visade hur jag vill ha den så hoppas den blir som jag tänkt mig.. om inte är det bara justera det som ska ändras för en omlottklänning känns given i kollektionen, så användbart & snyggt.

Klänning Pull & Bear, Väst SanneAlexandra (coming soon) wedges Isabel Marant.

rost7 rost5 rost6 rost9 rost8 rost4 rost3rost2 rost1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!