Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOCIAL & COMPANY.

Igår kväll körde vi en favorit i repris (iaf vi som varit där!) på Social & Company. Det är en västerländsk restaurang inne i New Town som ägs av en Australiernare. Jag kan säga att jag blev lika nöjd denna gången och hoppas att alla andra var det också, jag menar mina kontakter från Kina, Jay & Tee äter ju inte allt för mycket sådan här mat men dom smakade av allt och det såg ut som dom tyckte att det var ok. Den plockbrickan med charkuterier såg ut att skrämma dom lite, dom hade aldrig ätit sådant förut och mögelosten var inte så poppis hehe..

Till dessert hissade vi såklart in deras storsäljare som faktiskt också är det enda jag minns väldigt väl från sist jag var där, den var så god att den satte spår och igår när jag fick friska upp minnet förstår jag varför jag minns den så väl. Herre min gud alltså. Den här skapelsen av pajbotten som smakar precis som colakakor i Sverige med banan, grädde och massa kolasås på är helt fantastiskt, den här desserten smaskade faktiskt Tee & Jay på riktigt mycket också. Det var kul!

Tack återigen för en god middag Social & Co. I’ll be back! Glömde för övrigt att fota alla rätter då jag var så redo att hugga in men tog några stycken i alla fall. Varning, hoppas ni inte är hungriga för det är lätt att frestas (I do!)

dinner dinner5 dinner6 dinner7 dinner8 dinner9 dinner10 dinner11 dinner12 dinner13  dinner17

dinnr12
dinner14

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che