Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEED A COFFE BREAK.

En välbehövligt kaffepaus unnade vi oss igår på ett mall där vi planerade att göra en manikyr & pedikyr, också välbehövligt.. =)

Mycket nöjd med både naglar & tår i alla fall, herregud så dukiga och noga dom är här och för att inte tala om priset, det är sanslöst. Kommer aldrig vilja lägga samma pengar i Sverige igen haha. Valde en ljus färg till både fingrar & tår så med en liten bränna på det här så skulle jag känna mig 100 % fresh men poolen får vänta tills jag är klar med allt jobb så blir det tid över vet ni var ni hittar mig..

nails nails1 nails3
nails9
nails7 nails5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!