Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN U SHOP U NEED A LUNCH BREAK.

… Och mina luncher intas ofta på samma ställe- på ett foodcourt i närheten där dom serverar världens godaste shawarma, tröttnar aldrig. Min syster godkände lunchen hon med. Till denna goda wrap svalkade vi oss med varsin läskande vattenmelonjuice, det behövs i denna värmen vill jag lova. Det är faktiskt helt sjukt varmt… oväntat varmt. Pjuh.. Men man ska inte klaga!

Hur kul är inte mitt jobb just nu? Spana inspiration, känna, klämma, skriva upp artikelnummer och fabrik på plagg jag eventuellt vill ta in, designa egna plagg, visa upp mina agenter, få uppsydda samples, leta ännu lite mer inspiration och ta viktiga beslut. Så kul!

luncbreak1 luncbreak3 luncbreak4 lunchbreak lunchbreak2 lunchbreak6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!