Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KICK ASS MORNING.

Började dagen med ett träningspass uppe på taket på hotellet där det finns både gym & pool, jag kan säga att AC verkar dom inte ens kunna stava till för att vi höll på att svettas ihjäl. Vi körde 10 minuters uppvärmining på rullbandet och sedan tabataträning och efter det så kunde vi inte stå upp, jag såg nästan svart för ögonen och mådde illa så i ren desperation hoppade jag rätt i poolen med alla kläder. Det blev faktiskt bättre haha!

Efter det blev det en kall dusch och sedan åkte vi in till shoppingcentret där jag handlar in kläder (när jag inte designar själv) och där mina agenter har sin shop. Vi kikade runt hela dagen efter inspiration till mig och så handlade vi lite till oss själva, så roligt att vara tillbaka. Känner mig nästan hemma här nu! =)

poolpool1

pool3 pool4 pool6 pool7 pool8

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!