Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINAL DESTINATION & ROOMSERVICE.

Då var vi framme! Vi landade redan 09.30 i morse, det var två trötta men exalterade tjejer som hoppade av planet. Jay plockade upp oss på flygplatsen med vatten och kuddar i fall vi var trötta. Åkte sedan till hotellet och lämnade väskorna innan vi åkte med honom och åt en riktigt kinesisk lunch, Dim Sum, något jag aldrig provat förut men trodde jag hade gjort. Har blandat ihop det med hotpot, det var gott i alla fall och även min lillasyster som är lite mer kräsen än jag provade på allt!

När vi sedan anlände till hotellet drog vi för gardinerna och sov i 5 timmar, jag sov endast 1 timme på planet så det var välbehövligt, mina ögon gick inte att hålla öppna idag.

Nu har vi precis beställt upp roomserivice, Linn har tappat upp ett bad jag vi ska snart smeta på oss lite ansiktsmask och bara lata oss. Klockan 23.00 kinesisk tid har Mr match då ska jag streama den och heja allt vad jag kan!

I morgon borde vi vakna upp piggare och då tänkte vi ladda upp med en stor hotellfrukost innan vi ska åka ner och börja kolla kläder att ta in till shopen. Längtar!

   IMG_7430 IMG_7434 IMG_7448 IMG_7450

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che