Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOCCER & TEA

Hallå på er!

Jag har haft fullt upp sedan i fredags få fler inlägg och bilder har jag på lager. Just nu ligger jag sjuk i soffan med datorn på magen och fotbollen i bakgrunden, jag och Mr ska snart kura oss upp i soffan och heja på Sverige. Go go!

Ville bara säga att jag saknat er under helgen och att jag är tillbaka. Nu måste jag kurera mig, åker till Kina på fredag och då vill jag vara frisk. Ska göra i ordning lite te med ingefära & citron i och försöka sova riktigt skönt i natt efter ett par dagar med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket kul.

PUSS!

blueshirt

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kommer du att ta in en klänning som liknar denna lite? http://shop.mango.com/SE/p0/women/clothing/dresses/bow-printed-dress/?id=33025591_63&n=1&s=prendas.vestidosprendas&ident=0__0_1410201215462&ts=1410201215462

    Är alltså ute efter en långärmad slapp klänning som man kan ha nu till vintern till strumpbyxor också och även på sommaren. Om inte har du tips på någon fin? Denna är nämligen inte mina färger direkt, eller ska jag våga satsa trots beige färg? 😉

    Elin 2014-09-08 20:54:51 http://www.elinsu.devote.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che