Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MULBERRY 30 YEARS.

I torsdags var jag och Sharareh på Mulberrys event och minglade. Det var ett coctailevent för att fira att Mulberry funnits i Sverige i 30 år nu, jag säger ju att allt som man kan fira ska firas! =) Jag hade ingen coctailklänning med mig men hade med mig ett kit jag tänkte ta in i shopen men dissade, fick dock en massa frågor om västen & byxorna under kvällen och ett flertal tyckte jag borde ta in det på direkt, vad tycker ni? Skärpet medföljer.

Riktigt härligt event där jag träffade på en del vänner, drack champagne, njöt till liv musiken, tog bilder i deras photobooth (vi gick nuts såklart- bild kommer) åt supergoda smårätter och såklart spanade på allt fint, oj oj oj, snacka om ögongodis!

I och med att mitt minneskort gick sönder precis när jag kom dit (formaterade om det innan och något konstigt hände) så har jag tagit bilderna från Stureplan.se (se mer bilder HÄR)

mulberry6mulberry2mulberry4 milberry3 mulbery5 mulberry3 mulberry
 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand