Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINI UPDATE.

Efter plåtningen åkte vi direkt hem till mina föräldrar där pappa hade lagat middag åt oss (tack papi!) Satt och pratade i köket en stund innan vi rullade mot Stockholm. I bilen blandades nytta med & nöje, jag valde ut bilder till sajten medan vi surrade om allt mellan himmel och jord… självklart som jag skrev tidigare, med en varsin kaffe i handen.

Nu är jag i Stockholm och ska snart sova. I morgon vankas det pressfrukost på NK där Henrik Lundqvist tillsammans med Bread & Boxers ska presentera sitt samarbete. Därefter ska jag upp till Metromode-kontoret, hänga runt en sväng och sedan ska jag på två andra event innan det blir tjejhäng på kvällen, ser fram emot en lugn kväll med bara massa tjejsnack då helgen är fullspäckad med festligheter.

Nu måste jag sova.. Sov gott fina ni <3

IMG_6751 IMG_6752 IMG_6753

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!