Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEATHER & SILK.

Spegel spegel.. Frida latjade lite med min kamera idag när jag fixade håret innan vi plåtade av första delen av höstkollektionen. Hon är så grym, ännu en lyckad plåtning och en massa snack, vi har alltid så mycket att prata om och får påminna varandra om att vi måste plåta när vi ses och fastnar i ett samtal med varsin kaffe i handen. Vi har alltid storslagna planer så vi gör ju ett bra team! Idag gick det sjukt fort, vi har lärt oss jobba tillsammans, så extremt kul.

Denna toppen är en liten sneak peek, siden och hög i halsen, så snygg till skinnbyxor. Love! Kommer även i en annan färg men jag tänker inte avslöja för mycket… =) Toppen ser lite kort ut på bilderna men det är för att den åker upp när jag drar i håret.

mirror mirror1 mirror3 mirror4 mirror5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!