Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL GOING STRONG.

Mitt första träningspass på mitt 4 veckors shcema igår, oh herregud, jag är ju inte van att träna armar & axlar så jag kan tala om att det brann så sjukt mycket i musklerna och svetten rann. Idag kan jag knappt lyfta armarna..

Efter ett nice träningspass i alla fall så hade jag glömt hemnyckeln och fick akutspringa till Arenan där vankades match och tv4-bilar stod överallt, jag fick springa in i spelargången och hämta den snabbt för att duscha och sedan springa tillbaka till Arenan, stressen. Hur som helst så vann killarna med 2-1 och dom ligger fortfarande på en första plats. Så nice! Nu är det två veckor kvar till nästa match, den måste jag se i Kina på hotellet, trogen supporter =)

Nu ska jag göra klart min matlåda (kokar allt möjligt där ute i köket) och sedan ska jag jobba ett par timmar innan jag hoppar på tåget mot Stockholm, ikväll väntar en bloggmiddag + modevisning, ska bli kul. Hörs på tåget! Ps. Nedan är jag igår när jag skulle packa, jag avskyr ju att packa och hamnar alltid i soffan då av någon anledning, blir nästan sjuk och inte kan röra mig haha.. Någon mer som avskyr att packa? HUR ska jag veta vad jag vill ha på mig i en vecka framöver? Suck.

LOVE, S

winn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Känner verkligen igen mig, tycker att jag annars är en rätt strukturerad människa men det försvinner så fort jag sak packa! Det går inte!

    My 2014-09-02 18:55:58
    Svara
  • Du ser hur som haver amazing ut!

    Emelie 2014-09-02 12:52:54 http://34kvadrat.devote.se
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!