DAY & NIGHT

Som jag tidigare nämnt köpte jag ju dessa jeansen på H&M i helgen. Love’m!

Här kommer lite tips på hur man kan matcha dom. Vita skjortor & espadrillos är riktigt rätt i sommar och är dessutom så lätt att bara dra på på sig till vardags men ändå se snyggt uppstyrd ut. Jag har alltid förespråkat skjortor, man behöver inte ha en skjorta i snäv passform om man känner sig för preppy i det utan denna nedan tex är en linneskjorta från Gina Tricot. Lika snygga till vardags matchat med jeans & jeansshorts som på stranden över en härlig bikini.

Till kvällens festligheter är jag ju fortfarande svag för singoallatoppar, särskilt tillsammans med brunbrända axlar & guldsmycken. Ett par mules står förövrigt högst upp på min måste-ha-lista.

Skärmavbild 2014-06-09 kl. 18.49.29

Här är jag klädd i likadan skjorta som ovan fast jag har den i orange/vit randig, självklart matchat med espadrillos & sunnies i färgat glas. Det jag gillar med dessa jeansen mest är längden, dom är korta och lite trasiga ner till, precis som på bilden nedan- dom jeansen klippte jag av samma dag som vi tog bilden. Ankelkorta jeans är min grej just nu! 

meinsunies

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vill Inte ha för mycket eller för lite*

    Moa 2014-06-10 10:55:36
    Svara
  • Hej Sanne, kan du tipsa om summer burst outfits? Både med klack och utan, kan man klä upp sig på en sån tillställning? Eftersom man går vidare efteråt, man vill inte ha för mig men även inte för lite. Tacksam för svar! 🙂 kram

    Moa 2014-06-10 10:53:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!