RUNNER RUNNER.

En sovmorgon, skypedejt med svärisarna, några avsnitt Entourage och sedan kände jag att det var dags att trotsa kroppen lite. Jag gillar ju inte att springa men vet om att jag älskar känslan efteråt och känner att det vore nice att förbättra konditionen så jag gav mig ut på en PW/löprunda, passade på att surra i telefon medan jag gick. Bra kombination, ta en långpromenad medan man ringer en kompis man har lust att ta igen lite med. 

Efter ett svettigt pass här hemma efter löpningen så har jag bara latat mig. Borde ta itu och städa lite men vi är lovade regn i morgon så det känns som ett ypperligt tillfälle att röja i hemmet. Istället för att städa hamnade jag nere bland alla butiker, skulle ner och köpa torrschampoo (besatt) och kom hem med dessa jeansen också. Extremt bra passform, visar er senare.

Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig, 18.15 vankas det match här på arenan mot Syrianska. Jag har precis varit och tippat, hoppas jag vinner! Jag har gissat rätt resultat flera gånger nu så detta känns ju asspännande haha!

ruuuun

ruuun

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du kör lite mer vågat än mig, jag har bara kommit till 1X2 haha. Ja, dom tuffar på där uppe nu, om killarna här hemma kunde ta lite lärdom 😉

    Frida 2014-06-11 21:54:21
    Svara
  • Va kul att se att jag inte är den enda som tippar när det är matchdags! Blir lite extra spännande ju 🙂 ser ju bra ut so far för ditt spel idag!

    Frida 2014-06-07 18:48:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!