IT'S ALL ABOUT FOOD.

Detta inlägg tillägnar jag en massa god mat. Det är ju livet med god mat och när den är hälsosam & svingod är det fullträff! Min svärmor är väldigt intresserad av mat och är jätteduktig i köket så här nedan ser ni lite av allt som tillagat i helgen.

Jag är väldigt glad över att jag är omringad av så många i min närhet som har matintresse och gillar att laga mat, det bjuds en himla massa gott jämt.

Mitt matintresse har växt fram senaste två åren, jag tycker det är jättekul att laga mat nu och får inte nog av nya roliga, fräscha recpet! Tänkte att det kan vara passande att slänga upp detta inlägg såhär en måndag så ni kanske kan få lite inspiration och handla hem massa gott nu till veckan!

Här har vi lammfärsbiffar med tzatziki, tabbouleh och majskolv. Älskar tabbouleh!

food

Här har vi lax med ett täcke gjort på creme fraiche, citronsaft, citronpeppar & dill. Detta tillsammans med rött ris & en god sallad. Superlätt att tillaga och så gott!

DSC_0142
DSC_0143

Här har vi torsk i folie med olivoja, citron & dill, pressad potatis, broccoli & fetaost i ugn och en sallad på massa gott så som morötter, spenat, äpple & rödlök, till detta en kall sås på turkisk yoghurt, citron & citronpeppar, enkel & god sås jag brukar göra ofta.

DSC_0037DSC_0040

Sist ut en liten nyttig dessert gjort på pistagenötter, dadlar, kokosolja (som botten) och på det var det avokadomousse, limesås och jordgubbar. Gott! Perfekt sätt att avsluta en härlig helg på!

DSC_0144

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Halllååååå när kommer sommar klänningarna på din hemsida? Studenten börjat närma sig :/

    Anna 2014-05-12 21:02:06
    Svara
  • Din blogg är fulländad! Skönhet,hälsa,feel good inlägg,inredning, mat och massa mer ger du oss läsare! Din blogg är den jag ständigt läser år efter år! Otroligt kul när du lägger upp inredning och som nu även god mat inspo. Jag vill även tacka dig Sanne efter ett avsnitt på eran podd och ett inlägg att göra positiva val. Du höll ut och hittade dig själv igen i Sundsvall med din man och jag gjorde ett tufft men viktigt val att gå vidare tack vare dig faktiskt. Ibland är mod det man behöver och alla förtjänar det bästa! Puh lång kommentar detta blev. Jag ska på student,dop och bröllop i sommar och jag har ingen aning vad jag ska klä mig i… Need big help here.. speciellt till vännens bröllop i juli. Jag är 163cm strl.34 naturligt blont hår i din längd(håret har samma färg typ också) och blåa ögon tänkte om de va till ngn hjälp att veta om du får en ledig stund över och vill hjälpa mig 🙂 Du är otroligt bra Sanne! ha en god kväll

    Ida 2014-05-12 19:09:01
    Svara
    • Svar på Idas kommentar.

      Men gud tack för att du tog dig tid och skrev detta till mig, det betyder så mycket! Har läst din kommentar tre gånger nu, blev så himla glad. Perfekt sätt att stänga ner datorn på nu, efter en så fin kommentar <3 Stort tack!!! Jag vill absolut hjälpa, ska slänga upp lite snyggt nu i veckan som passar till sommarens alla fester! STOR kram!!

      Sanne Alexandra 2014-05-12 23:35:37 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!