Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VR BLOG AWARDS.

Nu kan man anmäla sin favoritblogg till Veckorevyns Blogg Award. Har ni några favoriter där ute i bloggdjungeln?

Jag skulle bli så himla glad och tacksam om jag blev nominerad. Jag har aldrig tidigare varit nominerad till någon bloggaward så om det finns någon katergori du tycker jag skulle passa i så skulle jag bli jätteglad och tacksam om du skulle vilja anmäla min blogg. Det finns ju allt från Årets Modeblogg (känns inte som jag hehe) till årets Inspiratör (inspirerar på bloggen, instagram os.v) men även Årets bloggbusiness (en bloggare som tagit sin blogg till nya höjder & skapat affärsverksamhet)

Ja som sagt, är det någon kategori ni tycker min blogg skulle passa i så skulle jag bli superglad! Jag når ju ut till flera tusentals tjejer varje dag och brinner verkligen för detta så det skulle såklart vara en ära att få vara med på någon award någon gång under tiden jag bloggar. Nu har ni chansen att anmäla alla era favoriter så kanske några av dom kommer med.

HÄR kan ni anmäla era favoritbloggar.

2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che