Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VR BLOG AWARDS.

Nu kan man anmäla sin favoritblogg till Veckorevyns Blogg Award. Har ni några favoriter där ute i bloggdjungeln?

Jag skulle bli så himla glad och tacksam om jag blev nominerad. Jag har aldrig tidigare varit nominerad till någon bloggaward så om det finns någon katergori du tycker jag skulle passa i så skulle jag bli jätteglad och tacksam om du skulle vilja anmäla min blogg. Det finns ju allt från Årets Modeblogg (känns inte som jag hehe) till årets Inspiratör (inspirerar på bloggen, instagram os.v) men även Årets bloggbusiness (en bloggare som tagit sin blogg till nya höjder & skapat affärsverksamhet)

Ja som sagt, är det någon kategori ni tycker min blogg skulle passa i så skulle jag bli superglad! Jag når ju ut till flera tusentals tjejer varje dag och brinner verkligen för detta så det skulle såklart vara en ära att få vara med på någon award någon gång under tiden jag bloggar. Nu har ni chansen att anmäla alla era favoriter så kanske några av dom kommer med.

HÄR kan ni anmäla era favoritbloggar.

2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand