Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUE FEELINGS.

Tisdag och pollenallergin är ett faktum, jag har dock klarat mig mycket bättre i år än tidigare. Tackar för det! Tjejen på Apoteket trodde det var för att jag var i ”bättre condition” i år och jag svarade bara ett stort JA och log haha. Vill så gärna att det ska vara så! Det känns ju bara så bra att känna att man är i BRA form, liksom allmänt inte bara i form fysiskt.

Jag jobbar just nu hemifrån men tänkte röja undan allt som ska göras nu för att sedan fota lite outfits under dagen. Har lite jag vill visa er… Känner mig inspirerad, har en kul grej på G som ni får veta snart. Whop! Jag vet att det är hemskt att bara få lite hintar men ganska kul också ju? Jag har en hatkärlek till det haha.

Gotta go! Vad sägs om en uppdatering ikväll på hur jag lagt sminket här nedan? Ni är en del som undrar då och då. 

meeeee

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Skulle bli jätteglad om ni kunde göra ett inlägg om de snyggaste väskorna enligt dig. Jag är på jakt efter en fin väska men har ingen inspiration=) vill betala max ca 7000. Kram

    Siri 2014-04-29 20:44:11
    Svara
  • Hemsk gärna! 🙂

    Jennika 2014-04-29 14:42:26
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry