Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUGE FESTIVAL INSPO.

Ni är några som undrat i år igen om jag kan tipsa om lite schyssta outfits till Summerburst. Det är ju en massa bra festivaler i år så outfitsen jag satt ihop passar ju till alla sommarfestivaler.

Hoppas ni gillar något av det! Jag har ju varit på Summerburst alla år sedan det kickade igång i Sverige, jag tycker i princip att det är det bästa som hänt Sverige i nöjesväg, helt magiskt har jag haft det varenda gång. I och med att vi bor i Sverige och vädret inte alltid är att räkna med så har jag fått klätt mig lite beroende på väder varje år, förra året regnade det ena dagen men det var inget som hindrade oss från att gå. Det är bara att ha lite alternativ att välja mellan så är det bara köra oavsett!

Första året hade jag ett par shorts och en tshirt som var helt trasig som Mr gjort själv där det stod ”MJ IS NOT DEAD” på som faktiskt blev lite uppmärksammad av några vimmelfotografer, det var ju Ingrosso som från början bar en sådan tröja (MJ= Michael Jackson) så det var lite kul, jag tog det beslutet att köra på den toppen efter några drinkar. Skulle egentligen burit en färgglad tunika haha. Båda åren efter har jag haft utsvängda jeans med någon topp, fransväska och solglasögon till men senaste året var det 2 dagars och då den dagen då det var supervarmt körde jag på helvitt, kjol & topp och låga skor. Glöm inte att det bör vara bekvämt, man dansar i så många timmar i streck så ett par obekväma skor får inte förstöra.

Jag tycker att vid sådana här tillfällen då det är sommar (förmodligen fint väder) och skön stämning och musik är det ju hur härligt som helst att krydda på lite extra med fransar, roliga accessoarer (solglasögon, smycken, hårsmycken) och även att våga blanda in massa färg. Tänk Coachella, in och googla bilder & inspireras! Jag älskar ju det festivalinspirerande modet och klär mig helst av allt gärna så som jag gör på Summerburst varje dag, bohochicstilen är väldigt het tycker jag och jag tröttnar aldrig.

Här kommer lite inspo! I morgon skriver jag ut var allt kommer ifrån.

Skärmavbild 2014-04-28 kl. 13.58.51

Skärmavbild 2014-04-28 kl. 13.58.39 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 14.07.04 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 14.17.30 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 14.27.59 Skärmavbild 2014-04-28 kl. 14.37.41

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men varföööör skriver du inte var dom är ifrån? Vad fan är det för inspo när man inte ens kan hitta artiklarna! Herregud!

  Pedra 2014-04-28 17:15:21
  Svara
  • Svar på Pedras kommentar.

   haha men wow… det är ju sjukt bra inspo, bilder & info om plaggen kommer i morgon, tänk ett steg längre vad anledningen kan vara… kanske för att locka in er här i morgon igen? 😉

   Sanne Alexandra 2014-04-28 19:21:49 http://sannealexandra.com
   Svara
 • ÅH så mkt snyggt! Måste veta vart den blåmönstrade klänningen är ifrån!

  linnea 2014-04-28 15:16:53 http://bylinnea.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che