Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CAMPADRE SHOOT.

I morse ringde klockan 05.00, planet till Stockholm som jag skulle hinna med gick redan 06.40 så jag var framme i god tid. Började (som vanligt) med frukost på Joe & The juice.

joe copy

Efter en kaffe med min fina Vanessa stack vi och började plåta. Idag var det jag Vanessa & Josefine som var på kontoret, härliga härliga tjejer!

jjoey

Här är vi ladies & världens gulligaste Tove som jobbar på Campadre. Min klänning kommer från Imso.

joey copy
Idag fotades jag i en klänning med blått i och fick en blå sminkning. Jag trodde inte att blått skulle framhäva mina ljusblå/gröna ögon men tillsammans med svart gjorde det verkligen det. Denna bilden är helt ofixad, visst framhävde sminkningen mina ögon? Duktig MUA!

jooe copy

Efter plåtningen åkte jag direkt hem till Matilda. Vi tog en promenad runt i stan i ett soligt Stockholm och lagade sedan god middag. Jag bad direkt om att få låna mjukiskläder och så tvättade jag av sminket, det är så skönt efter en plåtning så det är inte sant!

mmjjjjj copy

jadå

 

Här hemma bjöds det på en variant av köttfärsås & pasta. Wow så gott, jag ska ge er recept! Nu kopplar vi av i soffan med varsitt glas rött. Ikväll ska jag somna tidigt för att göra mig redo för plåtning nummer två i morgon. Godnatt lovies!

mmjo copy

mmmjoet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che