ÅRE DAY IIII.

Sista dagen och såklart vaknade jag och My som två pensionärer vid klockan åtta, jag kan tala om att det är underskattat att vakna tidigt, särskilt när det är toppenväder i Åre. Vi flyttade ut frukosten till verandan och njöt som aldrig förr!

 Lyxen i att kunna gå och sätta sig ute är inte nådig, kan inte vänta tills jag bor en villa och kommer kunna gå rätt ut i naturen! Det är verkligen något jag längtar efter. Solen sken och vi kunde bara inte slita oss från den här magiska platsen..

are1

are2

are3
Efter många timmar i solen så begav vi oss hemåt igen. Det tog emot litegrann att lämna ett så soligt Åre men vi visste då inte vad som väntade på oss där hemma.. Klev in hemma hos Kevin & My och där lagade killarna i ordning en helt fantastiskt god tvårätters. Vi blev ordentligt bortskämda och nykära på nytt haha…

are4

are5

Här sitter jag helt ofixad i en tshirt jag åkt skidor i och ett glas vin i handen, riktigt bra avslut på ett par sådana himla bra dagar trots att jag inte var så fräsch haha.

are6 are8
Efter middagen förflyttade vi oss in i vardagsrummet där Kevin tog fram gitarren. Jag och Simon satt och myste och njöt av våra vänners fina stämmor, My sjunger också jättebra, den ni. Vilket radarpar va! Jag kanske borde anmält My till i Idol i år? Kevin vinner ena året och My andra, det vore något =)

aaaare

När det började bli sent smet vi hem till oss. Stort tack till killarna för en så himla mysig middag <3

aare

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!