NEW IN.

Tänkte visa er lite nya inköp. Jag har ju lovat det men glömmer så lätt, hänger in det i garderoben och så blir det aldrig av.

Denna klänningen från Lindex samarbete med Kate Hudson har jag spanat på ett tag. Jag hade velat haft en mindre storlek men det gjorde inte så mycket att jag fick gå upp en storlek (min storlek var slut) Den är ju lite oversize i modellen ändå, den satt riktigt slappt & hängde snyggt på höften. Såhär kommer jag matcha den när jag inte matchar den med sandaler & panamahatt till stranden eller med heels till kvällens festligheter och en drink i handen.

DSC_0114 copy

DSC_0118

Så kär i min nya lilla bolero i spets från Lindex. Är ju förtjust i sådana här små spetsskapelser, likadant med virkat, har en liknande väst. Älskar tunna små västar! Hur fin som helst tycker jag den här är och jag längtar att få matcha den som nedan med mina egna bootcutjeans, wedges och såklart solglasögon och mjuka lockar. Romantiskt & chict värre.

DSC_0119 copy

DSC_0124

Och så två andra inköp som inte alls går mot det bohochic-liknande
utan dessa två inköpen var mycket mer klassiska köp. Jag har länge letat efter en pefekt oversize kavaj och denna från Rodebjer kunde jag inte låta hänga kvar i butiken, likadant med sjalen från BLK DNM, älskar mönstret & färgerna. Jag kommer matcha kavajen med allt möjligt, snart kan jag använda den som jacka och sjalen kommer få följa med på mycket äventyr, både med min skinnjacka, denna kavajen och säkert mycket mer. Stilren!

DSC_0127 copy

 

DSC_0130

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Snygg klänningen ser ut, den måste jag spana in!

    linnea 2014-04-20 19:44:29 http://bylinnea.devote.se
    Svara
  • Kan inte du visa hur bootsen från Pull&Bear ser ut på? 🙂

    A 2014-04-19 17:16:43
    Svara
  • Hej! Jättefina grejer! Du har verkligen en så inspirerande stil och många gånger när jag tappar inspirationen och inte vet hur jag ska klä mig eller matcha så går jag in på din blogg och bläddrar i arkivet så hittar jag alltid massa inspiration! Men det var bara en parantes haha, det jag egentligen ville säga var att jag igår fick hem den randiga skjortan från din vårkollektion och jag tror jag dör för att den är så snygg. Det är på riktigt den snyggaste skjortan jag burit jag är SÅ nöjd och vill bara ha på mig den varenda dag!!! Den är verkligen klockren jag ville bara säga det. Din stil är grym helt enkelt. Kram!! 🙂

    Louise 2014-04-18 11:09:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!