MY SWEET SUNDAY.

Igår hade jag en sådan där slappsöndag man bara måste ha då och då.

Jag hade bestämt mig för att ta mig upp ur soffan och storstäda, började plocka ur diskmaskin och skulle hämta något i sovrummet då jag såg Mr’s skjorta låg på golvet. Hoppade i den och skulle bara lägga mig känna hur skönt det var att lägga sig i vår säng en stund. Vaknade en timme senare med ”sovstreck” i hela ansiktet för jag hade förmodligen somnat med huvudet rätt ner i kudden haha. Behövde nog lite mer sömn? Sover inte överdrivet bra själv alltså.

me

Tog mig i alla fall i kragen efter min nap och drog på mig träningskläder och mötte upp My + familj. Åt lunch och sedan var det dags att bestiga trappan upp till Norra Berget, brann lite smått i benen men jag hakade på systrarna Sandberg!

berg

 

Efter en promenix och lite surr slog vi oss sedan ner i soffan hemma hos My med hemmagjord pizza och killarnas match på tv. Ingen höjdarmatch direkt… Kom sedan hem och tog tag i städningen, jag hade ju 3 punkter på en dag och jag ville verkligen inte vaknade upp måndag morgon i ett stökigt hem. Städade hela lägenheten och sedan kröp jag ner i sängen med gott samvete, jag lyckades få allt jag skulle göra gjort.. men det tog sin lilla tid. 

mat

mermat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!