THE DAY AFTER.

Dagen efter lansering, tankarna är många och jag känner mig så otroligt fylld med glädje & värme från alla era fina ord (vänner & okända) det betyder så mycket mer än ni tror! <3

Mycket jobb och slit men otroligt roligt och nu fick jag äntligen få visa upp min andra lilla kollektion, nyheter är på g in och JA, trenchocaten kommer igen, ni är många som undrar. Den tog slut direkt?! Wow. Bra betyg såklart! Det gick verkligen över förväntat igår och ordrarna bara rullade in.. jag var helt till mig, uppdaterade systemet en gång i minuten.

Jag kände mig helt utmattad i morse, luften gick ur mig efter lanseringen igår. Jag tyckte det var ännu mer pirrigt att lansera igår än vad det gjorde första gången, jag tror det har att göra med att denna kollektionen kändes så himla mycket mer jag så den stod mig närmre om hjärtat på något sätt. Jag vet inte. Det är nog mycket jag kommer kunna underfund med under tiden. I morse fick jag ett mail om att börja sälja mina kläder i en butik, stort! Det känns fantastiskt.

Vill bara säga STORT tack till alla fina ord ni överröst mig med! Jag blir helt överlycklig <3 Nu ska jag fortsätta kriga på, detta är det roligaste, jobbigaste, mest utvecklande och galnaste jag någonsin gjort/gett mig in på, att starta ett eget klädmärke. Väck mig känner jag!

8

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vi har inte alls samma typ av smak på kläder, ändå blir jag helt SJUKT inspirerad av dina foton och jag tycker att du gör ett jävligt bra jobb!! Hoppas verkligen att det bara kommer gå bättre och bättre för dig! Kram

    Hanna 2014-04-11 10:19:00 http://lollar.blogg.se
    Svara
  • Hej,

    Vi är en grupp studenter som just nu läser en kurs i entreprenörskap och försöker att sätta upp en budget för vår produkt. Vi tänkte att vi kunde höra med dig (förutsatt att du vill svara) hur mycket dina kostnader för att frakta dina varor från Kina till Sverige uppgår till per månad? Vore super om du kunde svara!

    Mvh
    Malin

    Malin 2014-04-10 17:32:04
    Svara
  • Grattis!! Så roligt för dig att det gick så bra. Och den nya kollektionen är verkligen perfekt så de förvånar mig inte att det gick så bra 🙂 är fortfarande helt kär i mina byxor, både de blåa och svarta.

    Kram!

    Astrid 2014-04-10 14:53:33 http://fashiondreamzz.com
    Svara
  • Jag säger bara bbbbbaaaaaammmm 😀
    Sjukt snygga kläder / kampanjen / bilderna / allt!

    Grymt jobbat, jag väntar spänt på att få hem min Singoalla topp 😀

    Matilda 2014-04-10 14:05:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!